Kopiert!

godmorgen@umble.no

Kopiert!

930 33 833

Vi er et knippe designere som smelter sammen design og entreprenørskap. Vi drar frem gründerspiren i våre kunder for å definere, prototype og teste nye produkter og tjenester.

Overlappet mellom design og entreprenørskap er tydelig. Vi prøver alle å løse problemer og skape verdi i folks liv. Der designere snakker om brukerinnsikt, snakker entreprenører om kundebehov. Realiteten er at medmenneskelighet står sentralt i alle bransjer. Umble består av folk som bruker empati for å skape verdi for både folk og bedrifter.

Finn din rolle i folks liv

Innsikt er dypere enn folks hverdag og vaner. Vi må forstå hva som driver dem. Vi må forstå hvordan de tar beslutninger, hva de verdsetter i andre og ikke minst hos seg selv. Først da lager vi produkter som virkelig tar høyde for folks liv.

Sy glede inn i produktet

Vi skaper forståelse gjennom form, farge, språk og bevegelse. Vi strukturerer informasjon så man slipper å lete. Små steg fjerner friksjon i en digital hverdag. Sammen kan vi bruke enkle byggeklosser for å skape intuitive og sjarmerende opplevelser.

Kle deg i personligheten din

Merkevaren din er hvordan du oppfattes av andre. Sterke merkevarer oppstår når det er samsvar mellom hvordan andre ser deg, og hvordan du ser deg selv. En form for ærlighet kan man si. Vi hjelper deg ta en titt i speilet og fremme det som gjør din bedrift enestående.

Ship noe som funker

Å starte med kode for tidlig er som å slippe roret og binde seg til masten. Ikke lås deg til en retning før du har sett på kompasset. Det gjelder å finne veier til læring med lav terskel, om det er på papir eller PC. Vi har med flinke folk på reisen som vet å hoppe fra konsept til kode så fort det gir mening.

Folka i Umble

Vi er en liten uformell flokk designere med store planer.

worm hole
worm cover
Daglig leder & Designer

Sondre Kvam

Kopiert!

sondre@umble.no

Kopiert!

930 33 833

worm hole
worm cover
Designer

Bao Nguyen

Kopiert!

bao@umble.no

Kopiert!

951 43 722

worm hole
worm cover
Designer & utvikler

Tobias Wulvik

Kopiert!

tobias@umble.no

Kopiert!

472 44 448

worm hole
worm cover
Designer

Magnus Lie Fridheim

Kopiert!

magnus@umble.no

Kopiert!

402 31 465

worm hole
worm cover
Økonomi

Julie Lanes Severinsen

Kopiert!

julie@umble.no

Kopiert!

948 10 388

Vi bruker overskuddet på å skape nye produkter og tjenester. Vår indre gründer lever videre og vi får spisset og utviklet måten vi jobber. Med Norges største reklamehus, TRY, på eiersiden og masse smarte venner har vi også et kunnskapsnettverk som alltid utfordrer oss.

Les mer